Μενού
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
"ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΡΑΜΜΕΣ" - ΓΛΥΚΕΡΙΑ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
28/3/2014
ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/03/2014, στην Μουσική σκηνή Γραμμές, η καθιερωμένη επί 15ετίας πλέον "ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ " με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων Συντονιστών.

Με την ιδιαίτερη φωνή της Γλυκερίας και την συνοδεία του Μπάμπη Τσέρτου & του Βασίλη Προδρόμου, οι Συντονιστές δώσανε για άλλη μια φορά το παρόν στην εκδήλωση του Συνδέσμου σε ένα χώρο αποκλειστικά για εκείνους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ.Αθανάσιος Σκορδάς, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, κ.Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου - Πρόεδρος ΕΕΑ, κ.Γεώργιος Μπενέτος - Πρόεδρος ΕΕΠ, καθώς και οι Πρόεδροι των Φορέων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Κα Ελένη Γρυπάρη - Πρόεδρος ΕΑΔΕ & ΠΣΑΣ, κος Αλέξανδρος Ραφαηλίδης - Πρόεδρος ΠΟΑΔ, Κα Όλγα Νικολαίδου - Γεν.Γραμματέας ΠΟΑΔ, Κα Δήμητρα Λύχρου -Πρόεδρος ΕΕΑΕ & ο Κος Γεώργιος Καραβίας - Πρόεδρος ΣΕΜΑ.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Κος Δημήτριος Μαζαράκης, Πρόεδρος Επιτροπής Ζωής & Υγείας της ΕΑΕΕ - Αντιπρόεδρος Εγγυητικού - Πρόεδρος Ελλήνων Αναλογιστών & Διευθύνων Σύμβουλος της MetLifeAlico καθώς και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη που ηγούνται των ασφαλιστικών εταιριών.

Συγκινητική ήταν επίσης η συμμετοχή του Κου Εμμανουήλ Μάρκογλου, Συντονιστή της MetLife, εκ των αρχαιότερων συντονιστών εν ενεργεία και της συζύγου του, που πάντα συμμετέχουν στα δρώμενα του συνδέσμου.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν μια επί του πιεστηρίου ανακοίνωση σχετικά με την ίδρυση της GAMA HELLAS υπό την αιγίδα του ΠΣΣΑΣ. Όπως ανέφερε ο Κος Δημήτριος Γαβαλάκης, θα δημιουργηθεί ένα παράρτημα της Gama International στην Ελλάδα, υπό την Προεδρία του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, του οποίου η συμβολή στην συγκεκριμένη κίνηση υπήρξε καταλυτική.

Ο κος Πεφάνιος, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στην οποία δημιουργεί παράρτημα η GAMA INTERNATIONAL και ότι σύντομα θα συνδεθεί και η Κύπρος. Τέλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις ειδικές τιμές που θα έχουν οι Έλληνες Συντονιστές, αποκομίζοντας τα ίδια οφέλη με τα υπόλοιπα μέλη του οργανισμού σε όλο τον κόσμο καθώς και στην σημασία που θα έχει η καθολική στήριξη όλων, εταιριών & μελών, σε αυτή την προσπάθεια. Η επίσημη ανακοίνωση και οι λεπτομέρειες συνεργασίας, θα γίνει με την υπογραφή της συμφωνίας με τους εκπροσώπους της GAMA.

Τελειώνοντας, ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, εξέφρασε ξανά τις ευχαριστίες σε όλους όσους στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την επιτυχία των συγκεκριμένων εκδηλώσεων και τόνισε ότι η επιτυχία όλων των συλλογικών δράσεων που έχουν γίνει στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στηρίζεται σε μια βασική φιλοσοφία, ότι πρώτα από όλα πρέπει "όλοι μαζί να πάμε μπροστά" και μετά έχει σημασία "ποιοί είναι μπροστά''.

Η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι τραγούδι & χορό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΣΣΑΣ