Εκπαιδευτικές δράσεις
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Συνέδρια & ημερίδες

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Leadership: The Past, the Present & the Future

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της,  και η GAMA Global Hellas www.gamahellas.com,  θα πραγματοποιήσουν υβριδικά το 9ο Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org),  την Τετάρτη 6 Iουλίου 2022, live streaming και διαζώσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4-5 Μαρτίου 2021
The DNA of Knowledge

 

Mε κεντρικό θέμα «The DNA of KNOWLEDGE» και σημαντικό αριθμό έγκριτων Εισηγητών από την Διεθνή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Global Hellas διοργάνωσε το 8ο ετήσιο εκπαιδευτικό συνέδριο – θεσμό που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των Ασφαλιστικών Εταιριών (υπό την αιγίδα της GAMA Global).

Το διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη 4 & Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, με live μετάδοση από Αμερική, με Διεθνείς Ομιλητές και ταυτόχρονη διερμηνεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31η Μαΐου 2019
HOLISTIC LEADERSHIP

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκπαιδευτικό συνέδριο στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, με τίτλο "HOLISTIC LEADERSHIP - Agents & Customers: a people-oriented emphasis on development" και με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην Ασφαλιστική αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
9 & 10 Φεβρουαρίου 2018
ACT-Move your team to the next level

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 6η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή & το Σάββατο 9-10/2/2018, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, το εκπαιδευτικό συνέδριο «ACT-Move your  team to the next evel» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA Hellas υπό την αιγίδα της ΕΑΕΕ και του ΕΕΑ.

Στο συνέδριο έδωσαν το παρόν την 1η μέρα 400 Συντονιστές & Διοικητικά Στελέχη Εταιρειών και την 2η μέρα 250 Συντονιστές, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17 & 18 Φεβρουαρίου 2017
Facing the challenge

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 5η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή & το Σάββατο 17-18/2/2017, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το εκπαιδευτικό συνέδριο «Facing the challenge» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA Hellas.

Στο συνέδριο έδωσαν το παρόν 300 Συντονιστές και Διοικητικά στελέχη Πωλήσεων, την 1η μέρα, και 230 Συντονιστές την 2η μέρα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13 Φεβρουαρίου 2015
LEADERS Growing LEADERS

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/2/2015 στην αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ η εκπαιδευτική ημερίδα «LEADERS Growing LEADERS» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA HELLAS.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17 Ιανουαρίου 2014
Connecting LEADERS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/1/2014 στην αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ η εκπαιδευτική ημερίδα «Connecting LEADERS» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4 Φεβρουαρίου 2013
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ back to basics

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο CARAVEL, Εκπαιδευτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Π.Σ.Σ.Α.Σ. με θέμα « Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ back to basics».

Στην Ημερίδα συμμετείχαν πάνω από 150 Συντονιστές, αριθμός πολύ σημαντικός, αν λάβει κανείς υπόψη του, το κόστος συμμετοχής, το οποίο κάλυψαν είτε με ίδια δαπάνη, είτε με την στήριξη των εταιρειών τους χορηγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ