Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
22/12/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Αθήνα,  22/12/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΣΑΣ πραγματοποίησε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση  «το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ», την 15/12/2021, ανακοινώνοντας τις αλλαγές του Καταστατικού του, την νέα επωνυμία «Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος» www.esape.gr αλλά και το όραμά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε το video με την μετονομασία του ΠΣΣΑΣ σε ΕΣΑΠΕ  βίντεο ΕΣΑΠΕ και στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ κ. Ιωάννης Τοζακίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες.

Στην ομιλία του τόνισε για το όραμα, τις διεκδικήσεις, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της ΕΣΑΠΕ, καθώς και για την ενότητα με τα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κυρίως για τα κοινά θέματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τιμητικά λόγια για τον ρόλο των Συντονιστών οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΕΑ), Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος ΕΑΕΕ), Δημήτρης Γαβαλάκης (Γεν.Γραμματέας ΕΕΑ), Μιχάλης Τάτσης (Δ/ντής Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής).

Ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την οποία ξεκίνησε το ΕΕΑ https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/kampania-e-e-a-gia-tin-asfalistiki-diamesolavisi/.

Επίσης ανέδειξε την αξία της GAMA Global Hellas επισημαίνοντας την ποιότητα και την εμπεριστατωμένη γνώση που προσφέρει  στα μέλη της.

Ο κ. Στυλιανός Κόκιος (Νομικός Σύμβουλος ΕΣΑΠΕ) αναφέρθηκε στην τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΣΑΠΕ – Νέες Διατάξεις/Διεκδικήσεις και ο κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Γεν.Γραμματέας ΕΣΑΠΕ) επισήμανε τα βασικά σημεία αλλαγής του Καταστατικού/Επιδιώξεις.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Νικόλαος Σωφρονάς (Γεν.Δ/ντής ΕΙΑΣ), ο οποίος ενημέρωσε με ιδιαίτερη χαρά για την εκπαιδευτική συνεργασία της ΕΣΑΠΕ με το ΕΙΑΣ.

Αναφέρθηκε στην Επιστημονική Επιτροπή Πανεπιστημιακών Καθηγητών της ΕΣΑΠΕ (Γιάννης Πολλάλης, Αντώνης Ζαίρης, Συμεών Καραφόλας).

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθηγητής κ. Αντώνης Ζαίρης και ο Καθηγητής κ.Γιάννης Πολλάλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του κλαδικού τύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της ΚΕΕΕ, του ΕΕΑ, της ΕΑΕΕ, & του ΕΙΑΣ, και με την πολύτιμη στήριξη  των Ασφαλιστικών Εταιρειών-Χορηγών.

  • GOLD Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική & ΝΝ Hellas.
  • SILVER Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: EUROLIFE FFH, GENERALI Hellas & METLIFE
  • BRONZE Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ARAG, GROUPAMA Ασφαλιστική, INTERASCO & NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, επισημαίνοντας ότι, η ανάπτυξη αφορά όλους μας και πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε εθελοντικά, με ενότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όχι μόνο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αλλά και όλης της εν γένει Ασφαλιστικής Αγοράς.

 

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΠΕ