Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
15/12/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 15.12.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΣΑΣ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, την 15/12/2021 & ώρες 16:00-18:30, με σκοπό την ανακοίνωση των αλλαγών του Καταστατικού του, το νέο όνομα του Συνδέσμου μας αλλά κυρίως το όραμά μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

«το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ»

Έχοντας διανύσει μία ιστορική πορεία 35 ετών (1986-2021) ο ΠΣΣΑΣ συνεχίζει τη διαδρομή του βάζοντας γερά θεμέλια για τα επόμενα 35 χρόνια.

Ο Σύνδεσμός μας προχωράει σε μία νέα εποχή με στόχο την ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς, συνεργαζόμενος με Ασφαλιστικές Εταιρείες, Σωματεία, Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα, Εποπτικές Αρχές και εν γένει με όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Η εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα της ΕΑΕΕ, της ΚΕΕΕ, του ΕΕΑ & του ΕΙΑΣ, καθώς και με την πολύτιμη στήριξη  Ασφαλιστικών Εταιρειών-Χορηγών.

Όσο αφορά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αυτό περιλαμβάνει :

  • Χαιρετισμούς Επισήμων
  • Live συνέντευξη τύπου με δημοσιογράφους από τον Κλαδικό τύπο
  • Ανακοίνωση νέων συνεργασιών με πιστοποιημένους Φορείς & Πανεπιστημιακούς Καθηγητές
  • Την νέα παρουσία του Συνδέσμου μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Το νέο διαδραστικό site του Συνδέσμου μας με καθημερινή ενημέρωση των Μελών μας και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αποκλειστικά για τα Μέλη μας
  • Παρουσίαση για το Όραμα – Διεκδικήσεις – Ανάπτυξη – Εξωστρέφεια

 

 

Για να κάνετε την εγγραφή σας (ελεύθερη συμμετοχή) πατήστε το κάτωθι link, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας,  το μαιλ σας & τον προσωπικό κωδικό σας σύνδεσης https://pssas-event.liveon.tech/panel/register.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Για να παρακολουθήσετε ανήμερα την εκδήλωση καθώς και για να περιηγηθείτε και να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα μπείτε στη παρακάτω σελίδα https://pssas-event.liveon.tech/ και θα επιλέξετε Σύνδεση βάζοντας το μαιλ σας και τον προσωπικό κωδικό που έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας.

 

Σας περιμένουμε!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΣΣΑΣ