Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
23/4/2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΕΣΑΠΕ-GAMA Global Hellas "Lead the way - Coaching & Leadership", 7/6/2024

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων και να διευρύνει, με νέα ερεθίσματα, τον ηγετικό ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και η GAMA Global Hellas www.gamahellas.com, θα πραγματοποιήσουν το 11ο Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org ), με Επιφανείς Ομιλητές, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, διαδικτυακά με Live μετάδοση από studio και Live συμμετοχή Ομιλητών από την Αμερική.

Στο επίκεντρο των εργασιών της κορυφαίας αυτής συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας με γενικό τίτλο,

 

“Lead the way”

Coaching & Leadership

Recruiting & selection

 

θα είναι, όπως κάθε χρόνο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας σε μία εποχή μετάβασης και μεταβλητότητας για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Το ετήσιο συνέδριο της GAMA Global Hellas είναι η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αριθμώντας πάνω από 1.000 συμμετέχοντες κάθε φορά, μιας και η παγκόσμια εμπειρία των Ομιλητών δίνουν μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όσους το παρακολουθούν.

Πρόκειται για το 11ο κατά σειρά συνέδριο, το οποίο υποστηρίζεται από το GAMA Global’s LAMP, από την ίδρυση της GAMA Global Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών & Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Θα σας ενημερώσουμε προσεχώς με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου, καθώς και για το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής.

 

Το Δ.Σ της ΕΣΑΠΕ                                                                                                                                                                      Το Board της GAMA Global Hellas