Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
8/1/2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου ΕΣΑΠΕ-ΕΙΑΣ με Συνδιοργανωτή το ΕΕΑ Θεμελιώδεις Αρχές Ασφάλισης και Ασφαλιστικής Τεχνικής

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και Στελεχών Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης


Η πρωτοβουλία μετεκπαίδευσης ενδιαφερομένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών μας, την οποία αναπτύσσουν από κοινού η ΕΣΑΠΕ και το ΕΙΑΣ και συνίσταται στην υλοποίηση σειράς διαλέξεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα καίριου ενδιαφέροντος που προάγουν περαιτέρω την τεχνογνωσία του στελεχιακού δυναμικού όλων των βαθμίδων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, συνεχίζεται - όπως είχαμε προαναγγείλει - με το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμά της.


Θεμελιώδεις Αρχές Ασφάλισης και Ασφαλιστικής Τεχνικής

Εισηγητής ο κος Γιώργος Χανός, Σύμβουλος Ανάπτυξης, Πωλήσεων και Επικοινωνίας.

[απευθύνεται σε νέους Ασφαλιστικούς Πράκτορες, επαγγελματικής εμπειρίας έως δύο (2) ετών]

Την Τετάρτη 10/4 ώρα 16:00-19:20 και την Παρασκευή 12/4 ώρα 16:00-19:20

Η διεξαγωγή του θα γίνει σε OnLine περιβάλλον (webinar)

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική περιγραφή του, κάνοντας κλικ εδώ

Αυτή η πρωτοβουλία επιστεγάζει το αμοιβαίο ενδιαφέρον της Ε.Σ.Α.Π.Ε. και του Ε.Ι.Α.Σ. υπέρ της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της μετεκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, τις κοινές και συστηματικές προσπάθειές τους προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς και την αμοιβαία αντίληψη της διαρκούς κατάρτισης ως ισχυρότατου «μοχλού» περαιτέρω προόδου των ασφαλιστικών εργασιών, της ποιότητας και του πελατοκεντρικού προσανατολισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή – παρακολούθηση – κόστος προγράμματος, επικοινωνήστε με τη διοικητική υποστήριξη της Ε.Σ.Α.Π.Ε. κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, τηλ.: 210 9242 707.