Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
25/1/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα, 25/1/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, πραγματοποίησε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ  την 19/1/2021 την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, με την ευγενή παραχώρηση της πλατφόρμας  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Ι.Τοζακίδης καλωσόρισε τους  συμμετέχοντες  και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Ι.Χατζηθεοδοσίου που θέλησε να παραστεί στην Συνέλευση,   καταγράφοντας,  στον σύντομο χαιρετισμό του,   τα  προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο μας  και τις λύσεις που  δρομολογεί το ΕΕΑ, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα και μέλος του Συνδέσμου κ. Δ.Γαβαλάκη, για την σημαντική υποστήριξη του Συνδέσμου, αλλά και τον κ. Φλωρά,  για τον συντονισμό και τη λειτουργία της πλατφόρμας  αυτής.

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Γεν.Γραμματέα κ. Εμ.Πετρόχειλο και  του Οικονομικού Απολογισμού & Προυπολογισμού από τον Ταμία κ. Σ.Κουφογεώργο καθώς και η απαλλαγή του ΔΣ με ψηφοφορία.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γεν.Γραμματέα ΕΕΑ κ. Δ.Γαβαλάκη και ενημέρωση για θέματα Επιμελητηρίου.

Τέλος, έγινε μία συνοπτική παρουσίαση των τροποποιήσεων του Καταστατικού από τον Νομικό Σύμβουλο του ΠΣΣΑΣ κ. Στυλιανό Κόκιο και τον Πρόεδρο κ. Ι.Τοζακίδη.

Την Γενική Συνέλευση έκλεισε ο Πρόεδρος τονίζοντας τα σημαντικά οφέλη και τις παροχές που θα έχουν τα μέλη του ΠΣΣΑΣ, ξεκινώντας από το 2021.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.