Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
2/6/2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 YEARS GAMA Global Hellas - 10 years celebrating knowledge

Αθήνα,  22/5/2023

 Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος   (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών   δραστηριοτήτων της,  με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων και να διευρύνει, με νέα ερεθίσματα, τον ηγετικό ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και η GAMA Global Hellas www.gamahellas.com,  θα πραγματοποιήσουν το επετειακό 10ο  Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org ),  με Επιφανείς Ομιλητές,  την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, με φυσική παρουσία και διαδικτυακά για τους εκτός Αττικής & Κύπρου (live streaming).

Στο επίκεντρο των εργασιών της κορυφαίας αυτής συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας με γενικό τίτλο,

“10 YEARS GAMA Global Hellas - 10 years celebrating knowledge"

θα είναι, όπως κάθε χρόνο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας σε μία εποχή μετάβασης και μεταβλητότητας για την ΕλλαδοΚυπριακή αγορά.

Το συνέδριο φέτος θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Αμφιθέατρο Μιλτιάδη Έβερτ – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Βασικός σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι η μεταλαμπάδευση βέλτιστων πρακτικών, δοκιμασμένων μεθόδων και εργαλείων που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του ρόλου της Ηγεσίας στον χρηματο-ασφαλιστικό κλάδο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την  αξία της διαρκούς εθελοντικής συνεισφοράς στην ανάπτυξη του κλάδου γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του Ελληνικού παραρτήματος.

Πρόκειται για το 10ο κατά σειρά συνέδριο,  το οποίο υποστηρίζεται από το GAMA Globals LAMP, από την ίδρυση της GAMA Global Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών & Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Θα σας ενημερώσουμε προσεχώς με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου καθώς και για το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής.

 

 

Το Δ.Σ της ΕΣΑΠΕ                                                             Το Board της GAMA Global Hellas