Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
1/7/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση σχετικά με σύσταση Ομοσπονδίας 1/7/2010 1/7/2010

Οι Συντονιστές   παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις και ενέργειες που γίνονται στο θέμα της Σύστασης Ομοσπονδίας   Διαμεσολαβούντων. Εξελίξεις και ενέργειες παντελώς αρνητικές , που προέρχονται από   το Δ.Σ. του ΠΣΑΣ που αντί να ενώνουν του Διαμεσολαβούντες την κρίσιμη αυτή   χρονική περίοδο μας διασπούν και χωρίζουν   και οδηγούν σε περαιτέρω υποβάθμιση της ενότητας μας, όπως εύστοχα δήλωσε πρόσφατα στέλεχος του ΣΕΜΑ .

Θεωρούμε ότι καλό θα ήταν το Δ.Σ. του ΠΣΑΣ να συμμετέχει στις συζητήσεις που γίνονται χρόνια τώρα - και βρίσκονται στην τελική ευθεία   -     με τις σημερινές αλλά και παλαιότερες Διοικήσεις των Σωματείων, που θέλησαν με την Σύσταση της Ομοσπονδίας να επικυρώσουν   την 5σφράγιστη συνεργασία τους ( που ήταν τόσο αποδοτική απέναντι στις Αρχές),    αντί να ανακοινώνει   σε Δημόσιες   Εκδηλώσεις   σύσταση Ομοσπονδίας με σειρά «άγνωστων» Σωματείων της Περιφέρειας , που ποτέ δεν έχουν εμφανισθεί και πάρει μέρος σε κανένα από τους αγώνες που τόσα χρόνια δίνουμε τα Σωματεία των 5σφράγιστων παρεμβάσεων   για το επάγγελμα των διαμεσολαβούντων, των καταναλωτών και γενικότερα της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση και η κυκλοφορία προς υπογραφή σχετικού μνημονίου έγινε από την Πρόεδρο του ΠΣΑΣ στην πρόσφατη εκδήλωση του στο Ζάππειο , όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χώρας, ΧΩΡΙΣ την δική μας παρουσία , αφού αντιληφθήκαμε το τι πρόκειται να γίνει ( επισημαίνοντας μάλιστα ότι στείλαμε στο ΔΣ του ΠΣΑΣ επιστολή , με τις θέσεις μας, που βέβαια δεν αναφέρθηκε στην εκδήλωση) αλλά και με αποχώρηση και άλλων προσκεκλημένων ( ΠΟΑΠ).

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ( ΚΚ. Κ. ΛΑΜΠΡΟΥ,  Λ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΛ.  ΓΡΥΠΑΡΗ, Δ. ΛΥΧΡΟΥ, ΠΑΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ, Π. ΜΠΑΡΤΣΙΩΚΑΣ ΚΛΠ ) ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΣΑΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ( 5ΣΦΡΑΓΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ  ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΣΑΣ ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ,  ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ «ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΣ   ΠΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ»!!!!!!!

Η Πρόεδρος του ΠΣΑΣ στην ομιλία της στην πιο πάνω   εκδήλωση στο Ζάππειο , ανέφερε ότι « Η υπέρμετρη φιλοδοξία, απληστία και το να λειτουργεί κοντόφθαλμα ο Πρόεδρος της Ασπίδος είναι το τίμημα που πληρώνουν οι καταναλωτές σήμερα».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα χρειασθεί να χρησιμοποιήσουμε το κείμενο κατά λέξη , αλλάζοντας μόνον  το όνομα .

Έστω και τώρα ΟΛΟΙ  μαζί συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι να αναβαθμίσουμε   στο κλάδο των Διαμεσολαβούντων.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ