Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
7/10/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα Βήμα στη Μάχη Ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο

Αθήνα, 7/10/2022

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος και τα Μέλη του, στάθηκαν δίπλα στο Σύλλογο «Θα ξαναβγεί ο Ήλιος Αλέξανδρος» (Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων παιδιών με νεοπλασματική ή άλλη απειλητική για την ζωή τους ασθένεια), στηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός την Φιλανθρωπική Εκδήλωση “Ο Ήλιος του Αλέξανδρου” που πραγματοποιήθηκε στο Στρογγυλό Χαλκίδας. 

Χιλιάδες παιδιά και γονείς, έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης,  ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν, για να μην χαθεί η ελπίδα τους.

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Οι Συντονιστές μέσω της ΕΣΑΠΕ, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα του ΔΣ του Συλλόγου, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβαν για την στήριξη των παιδιών, προσέφεραν Κεράκια Μνήμης για να δημιουργηθεί ο Ήλιος που άναψε και φώτισε την πλατεία και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΠΕ