Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
23/2/2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Η ΕΣΑΠΕ υποστηρίζει έμπρακτα, με πράξεις αλληλεγγύης, τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία & στη Συρία”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και τα Μέλη του εκφράζουν την συμπαράσταση προς τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία & στη Συρία,  συμμετέχοντας άμεσα στις ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων.

Είναι βέβαιο ότι, η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση,  στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης, συμβάλλει στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας.

Η ΕΣΑΠΕ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών “ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ” για την στήριξη των πληγέντων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και στην Συρία, προσέφερε 300kg τρόφιμα διαρκείας και άλλα είδη 1ης ανάγκης στο ΕΕΑ για τον συντονισμό της διανομής τους.

Οποιοδήποτε μέλος μας επιθυμεί να προσφέρει ατομική βοήθεια σε είδη 1ης ανάγκης, η  συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στα γραφεία του ΕΕΑ, από τις 10:00 έως τις 15:00 μέχρι και την 28/2/2023, τηλ. 210 3380284).

https://www.eea.gr/epikairotita-eea/eimaste-dipla-sas-to-e-e-a-sygkentronei-eidi-protis-anagkis-gia-toys-pligentes-ton-fonikon-seismon-se-toyrkia-syria/

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΠΕ