Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
19/7/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι 37 Συντονιστές μέλη της ΕΣΑΠΕ απόφοιτοι του Διεθνούς Προγράμματος του ΕΙΑΣ

Τριάντα επτά (37) Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων, μέλη της  Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος, και συνεργάτες τους, εντάσσονται στους  Έλληνες European Insurance Intermediaries!

Όλοι τους στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, και ταυτόχρονα  απόφοιτοι μόλις, του διεθνούς Προγράμματος Μετεκπαίδευσης SQF 3 European Insurance Intermediary.  Ένα πρόγραμμα που το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών διεξήγαγε σε επιστημονική συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Πιστοποιήσεων EFICERT, υπό την αιγίδα της  Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος.

Ήδη, οι τριάντα επτά (37) νέοι European Insurance Intermediaries της EFICERT εντάχθηκαν στην ενότητα αποφοίτων της ιστοσελίδας της (European Insurance Intermediary (EII) – eficert).

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο του Μνημονίου Εκπαιδευτικής Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Σ.Α.Π.Ε. και του Ε.Ι.Α.Σ., σχεδιάζεται η αμέσως επόμενη μετεκπαιδευτική πρωτοβουλία, αυτή του διεθνούς Προγράμματος Μετεκπαίδευσης SQF 4 European Certified Financial Adviser!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π.Ε., το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ι.Α.Σ. και η Γενική Διεύθυνση του Ινστιτούτου συγχαίρουν τους τριάντα επτά (37) νέους  Έλληνες και Ελληνίδες European Insurance Intermediaries και εξαίρουν την έφεση που επιδεικνύουν στην επιμόρφωση και μετεκπαίδευσή τους, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας τους, της προόδου και των προοπτικών περαιτέρω εξέλιξής τους.