16/10/2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων κ. Δαυίδ Ανδρέου, έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου, σήμερα 16/10/08, συνάντηση εκπροσώπων των Σωματείων ΟΛΩΝ των κατηγοριών Διαμεσολαβούντων για την ανταλλαγή απόψεων στα διαδραματιζόμενα στην Ασφαλιστική Αγορά και γενικά στην Οικονομία μας.

Στην συνάντηση παραστάθηκαν οι κ.κ.Δαυίδ Ανδρέου (Π.Σ.Σ.Α.Σ), Ελένη Γρυπάρη (Π.Σ.Α.Σ), Γεώργιος Καραβίας (Σ.Ε.Μ.Α), Μάριος Γεωργακόπουλος (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΛΛΟΫΔ’Σ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Π δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Στη συνάντηση έγινε, σε θετικό και θερμό κλίμα, ανασκόπηση όλων των προβλημάτων και προβληματισμών που απασχολούν τον κλάδο και αποφασίστηκε η κοινή δράση όλων βραχυπρόθεσμα με την δημοσίευση κοινών ανακοινώσεων προς κάθε κατεύθυνση και μακροπρόθεσμα με την δημιουργία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ, η συζήτηση για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Για τα Δ.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ