Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
22/6/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ GAMA HELLAS, 22/6/2016

       

 

Αλλαγή σκυτάλης στη GAMA Hellas και φιλόδοξοι στόχοι

ανάπτυξης του ρόλου του Συντονιστή

 

Σε φάση ωρίμανσης εισέρχεται η θεσμική εκπροσώπηση της GAMA International στην Ελλάδα. Η GAMA Hellas, ως τοπικός βραχίονας και σύνδεσμος των μελών από τη χώρα μας και την Κύπρο με τον παγκόσμιο Οργανισμό, συμπληρώνει, ήδη, δύο χρόνια λειτουργικής παρουσίας. Η GAMA Hellas, με την συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), από τον Ιούλιο του 2014 έως σήμερα έχει αναδείξει ιδιαίτερα την ιδέα της ανάπτυξης του management Ασφαλιστικών Συμβούλων, στη βάση της σύγχρονης αντίληψης για την οργάνωση και διοίκηση ασφαλιστικών Γραφείων Πωλήσεων και στο πλαίσιο, πάντοτε, της εξέλιξης του συστήματος Agency στη διαμεσολάβηση.

Τη δυναμική του πρώτου παραρτήματος της GAMA International στην Ευρώπη, της GAMA Hellas, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω η νέα, διάδοχη κατάσταση στην Προεδρία του θεσμικού φορέα. Το έμπειρο, ιδρυτικό μέλος της GAMA Hellas, Γιάννης Τοζακίδης παρέλαβε τη σκυτάλη από τον επιτυχημένο πρώτο Πρόεδρό της, Κλέαρχο Πεφάνιο.

Ο Γιάννης Τοζακίδης, νέος Πρόεδρος της GAMA Hellas, τόνισε: "Η εναλλαγή προσώπων στη διοίκηση του τοπικού παραρτήματος της GAMA συνιστά μια ανανέωση της δέσμευσης για την εισαγωγή όλο και περισσοτέρων συναδέλφων στη σύγχρονη γνώση για το management. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από υψηλές απαιτήσεις και οφείλουμε να τροφοδοτούμε συνεχώς, μέσα από συνεχή επαγγελματική αναβάθμιση, την παραγόμενη αξία για την ιδιωτική ασφάλιση και τους ασφαλισμένους. Συνεχίζουμε με αυτό τον σταθερό προσανατολισμό και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του θεσμού".

Ο νέος Πρόεδρος εξέφρασε την αναγνώρισή του προς τον Κλέαρχο Πεφάνιο και τους συναδέλφους που εργάστηκαν για  να πραγματοποιήσουν τα πρώτα βήματα και να εδραιωθεί η GAMA Hellas.

Με την σειρά του ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Δ. Γαβαλάκης επισημαίνει ότι η ίδρυση του παραρτήματος αποτέλεσε καθοριστική πρωτοβουλία για την περαιτέρω ανάδειξη της αξίας του Συντονιστή  στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του για την επιτυχημένη συνέχιση του έργου της GAMA Hellas, υπό την Προεδρία του Γ. Τοζακίδη, άξιου συναδέλφου και Γεν. Γραμματέα του ΠΣΣΑΣ.

Επισημαίνεται πως ο Γιάννης Τοζακίδης έχει 32 ετών επιτυχημένη σταδιοδρομία Συντονιστή στο Δίκτυο Πωλήσεων της INTERAMERICAN, διευθύνοντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά Γραφεία της εταιρείας. Η παρουσία του στα ετήσια συνέδρια της GAMA International, της οποίας αποτελεί μέλος από το 1997, είναι αδιάλειπτη και έχει βραβευθεί με το "First in Class Award" του παγκόσμιου Οργανισμού.

Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, εκφράζονται  ευχαριστίες  προς τον απερχόμενο Πρόεδρο Κλέαρχο Πεφάνιο και η αμέριστη, σταθερή υποστήριξη προς το νέο Προεδρείο για την ενδυνάμωση του έργου της GAMA Hellas, με σκοπό την προαγωγή του ρόλου του Συντονιστή στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.