Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
13/2/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Π.Σ.Σ.Α.Σ. ΜΕ ΤΙΤΛΟ "LEADERS GROWING LEADERS" ΣΤΟ ΕΒΕΑ, 13/2/2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/2/2015 στην αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ η εκπαιδευτική ημερίδα «LEADERS Growing LEADERS» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA HELLAS.

Στην ημερίδα έδωσαν το παρών 225 Συντονιστές και Διοικητικά στελέχη Πωλήσεων, ξεπερνώντας σε συμμετοχή κάθε προσδοκία.

Βασικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο διακεκριμένος Quincy Crawford, κορυφαίος ομιλητής της GAMA International.

Στην ομιλία του, «LEADERS Growing LEADERS», ανέπτυξε την φιλοσοφία, το όραμα και τον τρόπο ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Περιέγραψε γιατί η σωστή επιλογή, η εξειδικευμένη εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων Managers αποτελούν τον βασικό πυλώνα της επιτυχίας. Στο δεύτερο σκέλος της εισήγησής του παρουσίασε το πλαίσιο αρχών και διαδικασιών που πρέπει να διέπουν την καθημερινή λειτουργία του Manager κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Την εκδήλωση άνοιξε , μετά τους χαιρετισμούς των κ.Μίχαλο Κ., Πρόεδρο ΚΕΕΕ κ ΕΒΕΑ, Χατζηθεοδοσίου Γ., Πρόεδρο ΕΕΑ και Καντώρο Γ., Γενικό Διευθυντή πωλήσεων και Marketing Interamerican, ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Δημήτρης Γαβαλάκης.

Ο κ.Γαβαλάκης παρουσίασε την δράση του Συνδέσμου στον τομέα της εκπαίδευσης αναφερόμενος στο ιστορικό των εκδηλώσεων του ΠΣΣΑΣ με εισηγητές της GAMA INTERNATIONAL αλλά και την αξία της ίδρυσης της GAMA HELLAS προβάλλοντας το καλωσόρισμα για την ίδρυσή της, από την Πρόεδρο και από την CEO της GAMA INTERNATIONAL. Οι αρχές της αλληλεγγύης, της συναδελφικότητας και οι ενέργειες για ανταλλαγή γνώσεων αποτελούν για τον ΠΣΣΑΣ κυρίαρχη προτεραιότητα.

Τον Quincy Crawford προλόγισε ο Κλέαρχος Πεφάνιος αναφερόμενος ταυτόχρονα στην αξία της ίδρυσης της GAMA HELLAS της οποίας άλλωστε είναι ο πρώτος Πρόεδρος.

Στην δική του εισήγηση παρουσίασε, το θέμα «Ζήσε μια ζωή με νόημα και σκοπό», προκαλώντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την ιστορία του Ζεράρ Μπουφιέ, ενός φτωχού Γάλλου αγρότη, ο οποίος έκανε την ίδια του τη ζωή αποστολή και επηρέασε με το έργο του χιλιάδες ανθρώπους.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον προκάλεσαν οι εισηγήσεις των τριών Ελλήνων Συντονιστών, οι οποίοι, εκτός της πολυβραβευμένης πορείας τους, συμπεριλαμβάνουν στο βιογραφικό τους αξιόλογη εμπειρία συμμετοχής στα συνέδρια της GAMAINTERNATIONAL.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παναγόπουλος Κωνσταντίνος παρουσίασε με σαφήνεια το πλαίσιο της «Σύγχρονης Διοίκησης Γραφείου Πωλήσεων» αναλύοντας μέσα από την πλούσια εμπειρία του, την αξία της προσαρμογής στις απαιτήσεις που δημιουργούνται στο νέο περιβάλλον της αγοράς μας.

Στην συνέχεια ο κ. Σταυράκης Νικόλαος «έγραψε» με τον δικό του, ανάγλυφο τρόπο, την λέξη «Ηγεσία» αναφερόμενος με πίστη αλλά και ευαισθησία σε όλες τις απαιτούμενες αρχές και αξίες που οφείλει να τηρεί ο πετυχημένος Συντονιστής.

Οι εισηγήσεις ολοκληρώθηκαν με τον κ. Φλόκα Κωνσταντίνο, τον νεότερο αλλά επίσης πολυβραβευμένο Συντονιστή, ο οποίος περιγράφοντας την 10ετή, ταχύτατη, ανάπτυξή του, έδειξε πρακτικές και διαδικασίες που μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια στην επιτυχία και σε υψηλά εισοδήματα.

Πριν τις εισηγήσεις των συναδέλφων ο κ. Τοζακίδης Ιωάννης παρουσίασε αναλυτικά όλα τα σημαντικά οφέλη που λαμβάνει το μέλος της GAMA HELLAS παρακινώντας τους συμμετέχοντες για την εγγραφή τους, στον ειδικό χώρο που λειτουργούσε στην είσοδο της αίθουσας.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Quincy Crawford, οι κκ Γαβαλάκης Δ. και Πεφάνιος Κ. παρέδωσαν στον κ. Crawford αναμνηστικό δώρο, μανικετόκουμπα από ψήφους Μυκηναϊκού κοσμήματος, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Το ΔΣ του ΠΣΣΑΣ νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας :

  • Τον πρόεδρο της GAMAHELLAS κ. Πεφάνιο Κ.
  • Το Board GAMAHELLAS, κκ Τοζακίδη Γ, Κατσιγιάννη Θ, Λαμπαδιάρη Ε. και τους κκ Νίνο Γ και Γεωργιάδη Λ
  • Το υποστηρικτικό προσωπικό του ΠΣΣΑΣ και της GAMAHELLAS
  • Τους χορηγούς μας
    • Μεγάλοι χορηγοί ήταν οι εταιρίες ING και INTERAMERICAN
    • Χορηγοί ήταν οι εταιρίες

INTERNATIONAL LIFE, METLIFE

  • Υποστηρικτές ήταν οι εταιρίες

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΜΙΝΕΤΤΑ, AIGEUROLIFE ERBPRIME.

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι η ανταλλαγή πρακτικών, εμπειριών και απόψεων μεταξύ των ανθρώπων που επιτελούν το έργο του Συντονιστή αποτελεί βασικό μέλημα του Συνδέσμου μας αλλά και της GAMA HELLASκαι για αυτό θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σχεδιάζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες για το μέλλον.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.