Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
20/6/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ALLIANZ HELLAS 20/6/2011

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την συμπεριφορά και τον εμπαιγμό που υπέστη από την διοίκηση της ασφαλιστικής εταιρείας ALLIANZ HELLAS σχετικά με την υπόθεση του συναδέλφου κ.Συγγρού Σταμάτη.

Δυστυχώς καταχρηστικές πρακτικές που αγνοούν νόμους και συμβάσεις καθώς και αποικιοκρατικές μέθοδοι σε δίκαια αιτήματα, δεν συμβάλουν στη δημιουργία πνεύματος συνεργασίας σε κρίσιμες στιγμές για το μέλλον της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς. Αντίθετα τέτοιες πρακτικές απαξίωσης τόσο του συναδέλφου μας όσο και του συλλόγου μας, δυναμιτίζουν κάθε ενδεχόμενη συμπόρευση για το καλό της Ασφαλιστικής Αγοράς που εκτιμούμε ότι όλοι το θέλουμε.

Λυπούμαστε για την συμπεριφορά της ALLIANZ HELLAS και για τον τρόπο που επέλεξε να διαχειριστεί τόσο την επικοινωνία με το σύλλογό μας όσο και τα αιτήματα του συναδέλφου μας κ.Συγγρού Σταμάτη.

Ας γνωρίζουν στην διοίκηση της ALLIANZ HELLAS ότι θα μας βρουν απέναντί τους σε κάθε τους ενέργεια που θα πλήττει το δίκαιο.

 

TΟ Δ.Σ

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ