Μενού
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
HOLISTIC LEADERSHIP Στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος
31η Μαΐου 2019
ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Mε κεντρικό θέμα HOLISTIC LEADERSHIP – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ” και σημαντικό αριθμό έγκριτων εισηγητών από την Διεθνή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργάνωσε το ετήσιο εκπαιδευτικό συνέδριο – θεσμό που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών.

Το ετήσιο συνέδριο διεξήχθει την Παρασκευή 31/5/2019, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου ήταν:

η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International

ο κ. J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors

ο κ. Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International

ο κ. Rick Pitino, Head Coach-Member of Basketball Hall of Fame!

ο κ.Νικόλαος Γκούβας, Ψυχίατρος, Πρόεδρος κλάδου πληροφορικής και καινοτόμων τεχνολογιών Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, CEO at Melapus

η κα Σοφία Θωμαΐδου, Certified NLP Trainer

       Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA InternationalLAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 7ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται με keynote speakers από την GAMA International και το 5ο από την ίδρυση της GAMA Hellasπάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών - Χορηγών.    

       Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Α.

       Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.

  • PLATINUM SPONSORS είναι οι εταιρίες AXAGENERALIPRIME Insurance και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου.
  • GOLD  SPONSORS είναι οι εταιρίες ALLIANZINTERAMERICANMETLIFE και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
  • SILVER  SPONSORS είναι οι εταιρίες, AIGCNP CYPRIALIFE - ΖΩΗΣEUROLIFE ERB Ασφαλιστική, Eurolife LTD, INTERASCO και ΜΙΝΕΤΤΑ.
  • PRINT SPONSOR η APEIRON και με την συμμετοχή οι εταιρίες: AFFIDEA, CROMAR, DAS Hellas, IONIOS NEW AGENCY, LIFE PLAN Insurance, METROPOLITAN Hospital, Resolute και ΠΑΡΟΝ.