Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
20/3/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas

 

 

20/3/2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η GAMA International παρακολουθεί στενά τις ενημερώσεις και τις συστάσεις του Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), καθώς και τις συστάσεις της Πολιτείας, της τοπικής και της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Για να διασφαλιστεί η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία των συμμετεχόντων, των εκθετών, του προσωπικού και όλων των εμπλεκομένων, αποφασίστηκε η αναβολή του προγραμματισμένου συνεδρίου LAMP 2020 στο Ορλάντο ως η πιο υπεύθυνη και συνετή δράση.

Αυτή τη στιγμή εξετάζεται μία σειρά διαφορετικών επιλογών σχετικά με την αναβολή του συνεδρίου LAMP ή την προσθήκη μίας μελλοντικής ευκαιρίας συναντήσεων για τους συμμετέχοντες.   Ο Οργανισμός θα επανέλθει με σχετική ανακοίνωση μόλις ληφθεί τελική απόφαση.

Στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην επαγγελματική επιτυχία των μελών της, η GAMA International  προσφέρει το LAMP 2020 LIVE. Το  Lamp Live θα είναι μία εικονική εμπειρία μάθησης 5 ημερών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του προγραμματισμένου συνεδρίου LAMP, 23-27 Μαρτίου.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου θα ενημερωθούν μέσω της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου με οδηγίες πρόσβασης ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέρος εκ των σπουδαίων ομιλιών του προγραμματισμένου συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εικονικής αυτής εμπειρίας μάθησης και τη λίστα των ομιλητών, μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lamp2020.com/lamplive/

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το παράρτημα της GAMA Hellas και την κα Θεοφανίδου Φανή στο [email protected] ή με τη γραμματεία του ΠΣΣΑΣ στο [email protected].

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Η κατάσταση και οι εξελίξεις εξαιτίας του COVID-19 είναι “αχαρτογράφητο έδαφος” για όλους. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ευέλικτοι ως Οργανισμός και να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε την αξία και την εμπειρία που γνωρίζετε και αγαπάτε.

Σας ευχαριστούμε.

Καλή δύναμη σε όλους!

 

Για τον ΠΣΣΑΣ & την GAMA Hellas