Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου
20/10/2003
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΟΥΡΑ

Το 2000 ο Σύνδεσμός μας απένειμε το ετήσιο βραβείο του στον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΑΜΠΟΥΡΑ, ονομάζοντάς τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ τονίζοντας τα πιο κάτω :

«Φέτος, στα πλαίσια της βράβευσης, που κάθε χρόνο αυτή τη βραδυά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε, ΔΕΝ τιμούμε εμείς κάποιο πρόσωπο του κλάδου μας, αλλά το Πρόσωπο αυτό ΤΙΜΑ εμάς με το να βρίσκεται μαζί μας (ή με το να αποδεχθεί την βράβευσή μας) για να παραλάβει το βραβείο.

Τα λόγια περισσεύουν όταν κάποιος θέλει να μιλήσει για την προσωπικότητα αυτή, τον Συνάδελφο, με Σίγμα κεφαλαίο.

Είναι μια προσωπικότητα με εξέχουσα προσφορά στον κλάδο των ασφαλίσεων με μακρόχρονη, συνεχή και ουσιαστική προσφορά στον κλάδο μας, και γενικά με όσα έχει προσφέρει με την εργασία του, τις πρωτοπόρες ιδέες του, που έφθασαν μέχρι τα άστρα, με το ΑΣΤΡΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ για τους πρώτους αστροναύτες που έφθασαν στο φεγγάρι και συνεχίζει να προσφέρει ακάματα και τα οποία αποτελούν οδηγό και φάρο αναφοράς τόσο για τους παλαιούς, αλλά κυρίως για τους νέους στο επάγγελμά μας. Η παρουσία του στην αγορά, για τους παλαιότερους, για να δανεισθούμε τα πρόσφατα λόγια του κ. Δ. Κοντομηνά, {είναι ακμάζουσα μέχρι σήμερα και ζωηρεύει τις αναμνήσεις μας και μας προκαλεί ένα γλυκό αίσθημα νοσταλγίας}. ΄Ολοι οι παλαιότεροι κάτι έχουν να πουν και να θυμηθούν από τον Πατριάρχη αυτό της Ασφαλιστικής Αγοράς και το τί απέκτησαν από τις πρωτοπόρες και υπερβατικές ιδέες του. Αλλά και για τους νεώτερους τα γραπτά του και οι ακόμα νέες και ρηξικέλευθες ιδέες του αποτελούν σημείο αναφοράς.

Πρόκειται για τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΑΜΠΟΥΡΑ.

Το βραβείο που του απονέμουμε είναι ένα μικρό ευχαριστώ όλων μας σ’ ότι μας έχει δώσει και συνεχίζει να μας δίνει».

Τα πιο πάνω λόγια ήταν μια απλή τυπικότητα αλλά τα εννοούσαμε μέχρις τελευταίας κεραίας.

Για αυτό ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τα πρόσφατα δημοσιεύματα σε βάρος του κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΑΜΠΟΥΡΑ, και τον βεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλάι του σ’ ότι μας χρειασθεί.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ